Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Tweedaagse training persoonlijke groei voor mannen, voorjaar 2023

Onderwerp: "Verbinding"
Locatie: Nog te bepalen, afhankelijk van groepsgrootte
Wanneer: een zaterdag (10-22u) en zondag (10-16u), incl diner op zaterdag.
Door wie: Rob Bresser (praktijk in Haarlem) en Piet Jan van Wier (Amsterdam)

Verbinding met anderen is voor mensen een eerste levensbehoefte, we hebben het vrijwel allemaal ervaren de afgelopen tijd. Juist die verbinding blijkt soms ook lastig te zijn. Wat betekent het voor jou als man om in verbinding te zijn? Wat brengt het je, waar confronteert het je mee? Wellicht ervaar je het soms als ingewikkeld en waar gaat dat dan over? De verbinding met jezelf en met de ander, hoe is dat voor jou en voor andere mannen?

Dit zijn vragen en onderwerpen waar we twee dagen mee aan de slag gaan. We werken lichaamsgericht/holistisch, we ervaren, we doen en soms praten we over wat we voelden. We willen je graag helpen een stap te zetten in je persoonlijke groei en ontwikkeling: meer vertrouwen in jezelf te vinden.

Wil je meer weten, stuur me dan een bericht:

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren