Coaching

Heb je een vraag inzake persoonlijke ontwikkeling, zakelijke capaciteiten of vaardigheden? Dan is coaching een aanpak die je kunt overwegen. In een coaching traject werken we aan onderwerpen die je wil ontwikkelen, waar je feedback en steun in zoekt. We bespreken situaties en jouw ontwikkelwensen, we bekijken ze van meerdere kanten en samen gaan we langs jouw ontwikkelpad.

Ik breng mezelf in en wat ik weet, zie en heb ervaren. Denk daarbij aan gesprekstechnieken, opstellingen, mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. Ik sta open voor wat jij inbrengt en steun je.

De behoefte aan coaching komt vaak uit een werk situatie waarin je vast loopt of vast dreigt te lopen. Het kan bijvoorbeeld gaan over stress of burn-out klachten. Het doel is meestal meer vertrouwen te ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Nieuwe uitdagingen zoeken;
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen;
  • Al geruime tijd niet lekker in je vel zitten;
  • Piekeren, worstelen met dilemma’s en levensvragen en er zelf niet uitkomen.

Uiteindelijk bepaal jij de vraag en werken we samen naar jouw einddoel. Een coach traject is doelgericht en daardoor meestal van kortere duur dan een therapie traject.

Het verschil tussen coaching en therapie is niet altijd duidelijk. Voor mij geldt dat therapie dieper gaat dan coaching. In therapie ga je uitzoeken welke patronen jou in de weg zitten, waar ze vandaan komen en hoe je je kunt bevrijden en ontwikkelen. Een intake helpt ons allebei om te bepalen wat het beste op dit moment bij jou past.

Je investering

Particulier:

Intake: € 45,- voor 30 minuten.
Sessie: € 75,- voor 60 minuten.

Wanneer jij of je werkgever de sessies fiscaal af kunt trekken:

Intake: € 55,- (inclusief 21% btw) voor 30 minuten.
Sessie: € 85,- (inclusief 21% btw) voor 60 minuten.